Car Light Solutıons

Jouw wagen verdient enkel en alleen dé beste behandeling.
En laat dát nu net onze missie zijn!

Wat betekent jouw
wagen voor je? Is
het jouw passie?

Als fervente autoliefhebbers begrijpen wij dit 
natuurlijk volledig.

Jouw passie verdient enkel en alleen dé
beste behandeling. En laat dát nu net
onze missie zijn!

CarLightSolutions is gespecialiseerd in het inbouwen

Van hoogstaande interieurverlichting en hemelverlichting. Dankzij onze onmiskenbare liefde voor wagens doen wij dit steeds met de grootste zorg en met een enorme focus op kwaliteit en afwerking. Het naadloos inpassen van sfeerverlichting, het perfect configureren van de software en een scherp oog voor detail zijn voor ons een must. Want ook onze passie is wagens. Daarom zijn wij enkel tevreden met het beste resultaat.

Vanuit deze grote liefde voor wagens werd CarLightSolutions in 2020 te Boom opgericht. Vanaf die eerste dag streven wij naar 100% tevreden klanten.

Die drang naar hoogstaande kwaliteit en service werd al snel beloond. Het resultaat?

Al snel moesten wij verhuizen naar een grotere locatie in Willebroek. Hierdoor kunnen wij nog meer gelijkgestemden helpen met het uitbouwen van hun droomauto. Wij weten het design en de afwerking van je wagen enorm te appreciëren.

Toch kijken we nog net iets anders naar je wagen. Wat wij zien zijn de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij jouw wagen er nog beter doen uitzien? Daarom ligt onze focus zowel op het geheel als op de kleinste details.

About - Ambient light 2

Je kan je geen sfeerverlichting inbeelden zonder. CarLightSolutions.

Dat is onze visie voor de toekomst. Wij bieden niet enkel verlichting aan, maar wel een totaalervaring. Zo kan jij je wagen laten ombouwen tot een volledig uniek exemplaar. Een totaalplaatje betekent elegantie, kwaliteit, een ongekende beleving en het ultieme rijgenot.

MAAK JE KEUZE: