Al onze installaties vinden plaats in onze werkplaats dichtbij Antwerpen/Brussel in Willebroek.

Wij werken ook op zaterdag en zondag op afspraak.

Neen, wij bieden wel een aangename wachtruimte met frisdrank en Netflix. 

In regel kunnen we alle soorten wagens inbouwen met sfeerverlichting als de fabriek af ook mogelijk is. Indien je niet zeker bent stuur ons gerust een berichtje. 

Helaas boeken wij geen afspraken in zonder dat er een voorschot betaald wordt. Je kan op onze website en facebook pagina naar onze recensies zien dat wij een fictief en betrouwbaar bedrijf zijn.

Afhankelijk van het soort installatie kan de tijd voor de installatie variëren. Sfeerverlichting installatie duurt +/- 3.5u Inbouwen van een sterrenhemel varieert van de aantal genomen sterren gaande van 8u-24u. Inbouwen van een nieuwe grill +/-2u

Helaas kunnen we dit niet toestaan om veiligheid en privé redenen. Daarom hebben wij een wachtruimte waar je kunt wachten terwijl wij bezig zijn met de inbouw.

Dit hangt af van de drukte, meestal kunnen we iedereen binnen de 2 weken van aanvraag inboeken. Afhankelijk van de type installatie.

Wij programmeren dit steeds in de software van de wagen.

Momenteel bouwen wij alleen voor Mercedes, Audi, Volkswagen modellen sfeerverlichting in. Alleen op de modellen waar dit bij de fabrieksuitvoering al mogelijk zou geweest zijn.

MAAK JE KEUZE: